Täksi aamuksi klo 8.00 olimme sopineet Työpäällikön kanssa talon luovutuksesta. Iloiseksi yllätykseksi sähkäri oli jo ennen meidän saapumista käynyt vaihtamassa Nilanin sulakkeet riittävän kokoisiin ja näyttäisikin, että luovutus ei ainakaan tämän takia jäisi tekemättä. Työpäällikön astuessa taloon hänkin ihmetteli, että ”eikö täällä ollutkaan näyttöä eilen?”. Vastauksena sanoimme hänelle, että kyllä täällä näyttö oli. Johon vastaava mestarimme vielä täydensi, että ”DT:n myyjät vaan eivät ole hirveän innokkaita siivoamaan”. Tämä keskustelu päättyi tähän ja aloimme käymään havaittuja puutteita läpi. Etukäteen tehdyn reklamaatiolistan puutteista osa saatiin korjattua saman tein ja loput kirjattiin tehtäväksi myöhemmin. Mitään aivan kauheita puutteita ei listassamme enää ollutkaan. Suurin osa puutteista oli pieniä kosmeettisia virheitä. Suurimmat talon käyttöä haittaavat puutteet olivat liesituulettimen IV-putken puuttuminen ja saunajakkaran virheellinen kokoaminen, joka on potentiaalinen tapaturmariskin aiheuttaja. Havaitut puutteet kirjattiin tarkastuspöytäkirjaan ja työpäällikkö lupasi, että ne tullaan korjaamaan mitä pikimmiten. Korjauksia vielä vauhdittamaan sovittiin takuurahasta, joka tullaan maksamaan vasta kun kaikki sovitut korjaukset on tehty.

Iltasella Isäntä kävi vielä Isänsä kanssa jatkamassa liukuovikomeroiden kokoamista. Ja saivat he vessan peilinkin kiinnitettyä seinään. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus aloittaa oikein urakalla viimeistelytyöt ja siivoaminen talolla. Toivoa sopii, että saisimme talon muuttokuntoon viimeistään ensi viikon aikana.

Hetken aikaa Isännällä oli miettimistä, millä saa leikattua jo asennetut listat liukuovikomeroiden kiskojen kohdalta. Listoja ei kuitenkaan haluttu alkaa ottamaan pois, koska uudelleen laittamisessakin olisi ollut huomattavasti työtä. Ratkaisuna tähän ongelmaan alla olevassa kuvassa näkyvä monitoimityökalu.

Melko nättiä jälkeä Isäntä saikin aikaan uudella lelullaan.

Kuvassa työhuoneeseen asennetut liukuovet.