Tänään jatkoimme eilen kesken jäänyttä pihansiivousurakkaa Emännän Isän avustuksella. Polttokelpoista jätepuuta kertyikin melkoinen pino. Otimme niistä nauloja pois, jotta ne voitaisiin myöhemmin pätkiä polttopuiksi. Hieman ärtymystä herätti se, miksi timpurit olivat ampuneet rykelmään aina melkein kymmenkunta naulaa eikö yhtä pitävä liitos olisi saatu jo vaikka kolmella naulalla? Vieläkin jäi pihahommia vaikka aika siistiltä piha alkaa jo vaikuttaa. Ihan hyvä, että etupihalta saatiin kerättyä kaikki ylimääräinen pois, sillä kunhan lumi sulaa taitaa etupihasta tulla melkoista kuravelliä.

Iltapäivällä Isäntä ja Emäntä suuntasivat huonekalukaupoille. Olimme aikaisemmin käyneet katselemassa sohvaa ja ruokapöytää Maskussa ja Sotkassa. Sotkasta olimme saaneet tarjouksen Pohjanmaan Multico-sohvasta haluamallamme kokoonpanolla. Tänään kävimme kokeilemassa sohvia Finnlandia-kalusteliikkeessä. Sieltä löytyikin mukavanoloinen 6-hengen ruokapöytä tuoleineen. Lisäksi pyysimme tarjouksen Domino-sohvasta haluamallamme kokoonpanolla ja mustalla nahkaverhoilulla. Molemmat olivat Pohjanmaan kalusteen tuotantoa. Saimme myyjältä niin hyvän yhteistarjouksen ruokailuryhmästä ja sohvasta, että päätimme tilata ne Finnlandiasta. Kotiinkuljetuskin tuli kaupanpäälle.  Nyt vain odotellaan, että talo valmistuu ja pääsemme muuttamaan.

Tämän sisustamisen kanssa huomaa, että nälkä kasvaa syödessä.  Uuden sohvan kaveriksi olisi mukava saada olohuoneeseen uusi tv-taso. Tv:nkin voisi päivittää samoin kuin vahvistimen ja kaiuttimet. Keittiöön tarvitaan vielä vitriinikaappi astioita varten ja työhuoneeseen uusi kirjahylly.

Kävimme vielä samalla reissulla Bauhausissa, josta ostimme kylpyhuoneeseen peilikaapin. Mukaan tarttui myös hämäräkytkimellä varustettu ulkovalo talonnumeroa varten.