Eilen Isäntä ajeli jälleen ruokatunnilla vastaanottamaan loput jälkitoimituksena tulleet sisustustarvikkeet. Onneksi nyt kannettavana oli vain 50 kg laattoja ja tapetteja. Samalla Isäntä ehti silmäillä pikaisesti, mitä eiliset kattomiehet olivat saaneet aikaiseksi. Läpiviennit näyttivät ainakin maan pinnalta katsottuna valmiilta, mutta vilpolan katto oli vielä keskeneräinen. Työmaalla ei kuitenkaan näkynyt työmiehiä vai olisivatkohan hekin olleet juuri ruokapaussia pitämässä.

Tänään saimme viimein varmistuksen siitä, että asentamatta jääneet ilmanvaihdon lisä-äänenvaimentimet hyvitetään meille täydestä kauppahinnastaan. Vihdoin mukava saada tämäkin asia hoidetuksi ja pois keskeneräisten hommien listalta. Tänään huomasimme myös Extranetistä, että puhallusvillat oli viimein kuitattu asennetuiksi. Asennuspäiväksi oli laitettu 15.2.2011.

Emäntä kävi tänään maalikaupassa hankkimassa tarvikkeita olohuoneen palomuurin maalaukseen sekä ulkomaalia otsalautojen maalausta varten. Heräsimme  viime hetkellä siihen, että palomuuri olisi helpointa maalata ennen kuin viereiset seinät tapetoidaan. Toivottavasti huomenillalla ei ole liian myöhäistä. Emännän Isä myös vinkkasi, että otsalaudat kannattaa maalata ennen rännien asennusta. Toivottavasti ensi viikonloppuna sää olisi suotuisa maalaus- ja pihansiivoustalkoita varten.