Tänään olimme Design-Talojen kanssa neuvottelemassa, mitä heillä olisi tarjottavana meille. Alustavasti olimme miettineet DT:n malleista meille Piippolaa tai Kaustista, jotka voisivat olla meille sopivan hintaisia. Käydessämme läpi tarpeita ja halujamme, talomyyjämme ehdotti meille aivan uutta talomallia Piippola136, josta emme olleet aikaisemmin kuulleetkaan.

 

Piippola136 vaikutti erittäin toimivalta, mutta vaatisi kuitenkin hienosäätöä. Iloksemme saimme huomata, että melkein mitä tahansa voitiin muuttaa, eikä muutokset olleet mitenkään mahdottoman hintaisia. Erittäin tarkkoina talon ostajina pommitimme talomyyjää oikein olan takaa kysymyksillä ja hän yritti parhaansa mukaan selvittää onnistuuko ja mihin hintaan.

 

Noin viiden tunnin jälkeen meiltä loppuivat kysymykset ja tuloksena oli erittäin mielenkiintoinen talo, joka oli osaltaan kompromissi hinnan ja unelmien välillä. Valitettavasti emme saaneet tarjousta printterin hajoamisen takia kirjallisena mukaan. Lähdimme kuitenkin hyvillä mielin viettämään perjantai-iltaa.