Tänään kävimme heittämässä tontille muutaman kuormalavan ja samalla huomasimme, että maisemat olivat muuttuneet melkoisesti viime kerrasta. Yhdelle naapureista oli ilmestynyt talo ja toisellekin oli valettu perustukset. Meidänkin tontilla oli tapahtunut paljon, kun maaurakoitsijamme oli repinyt kannot ylös sekä kuorinut pintamaan pieneksi kukkulaksi. Nyt alkaa meidänkin tontti näyttää melkein rakennustyömaalta. Kiviä tontiltamme löytyy valtavasti, toivottavasti keksimme jotain järkevää käyttöä lohkareille. Tässä vaiheessa olemme pyytäneet kaivinkonekuskia kasaamaan kivet yhteen paikkaan, mutta täytyy varmaan jossain vaiheessa yrittää hahmotella niiden lopullista paikkaakin. Tosin voipi olla, että kuitenkin tarvitsee ensi kesänä tilata kaivinkone levittelemään multaa ja muuta maata niin samallahan se siinä sitten siirtelee nuo kivenmurikat jonnekin kivaan paikkaan.

Alla olevassa panoraamakuvassa yleisnäkymä tontillemme. Vasemmalla näkyy ensimmäinen talokin korttelissamme. Kuvassa oikealla olevien puiden jälkeen naapurin tontti. Meidän tontti on kuvassa keskellä, jossa on myös kaivinkone.

Komeita lohkareita löytyy maanalta. Tätä lohkaretta vähän pelkäsimme ennakolta, että kuinka valtava se tulee olemaan koska maanpäälle siitä näkyi vain huippu.

Isäntä kukkulan kuningas.