Eilen iltapäivästä saimme puhelun kattotuoli kuljettajalta. Hän kyseli leveällä murteella puhuen, että missähän se meidän tontti oikein sijaitsee, kun hänen navigaattorinsa ei kyseistä paikka löydä. Siitä sitten yritimme selvittää parhaamme mukaan, miten tontillemme löytäisi. Samalla kuulimme, että hän olisi tulossa tuomaan kattotuolit noin klo 22.00, mutta onneksi meidän ei tarvitsisi olla paikalla. Aika erikoinen toimitusajankohta kattotuoleilla on kymmenen aikaan sunnuntai-illalla

Tänään aamulla hieman ennen seitsemää Isännän puhelin herätti meidät ja kattotuolikuljettaja soitteli, että ei hän ollut illalla löytänytkään tontillemme. Siinä sitten unesta tokkuraisina yritimme uudelleen selvittää, miten hän löytäisi oikean osoitteen. Selvisi myös, että hän oli illalla käynyt noin 100 metrin päässä tontistamme. Emme käyneet tarkistamassa tontilla mutta oletettavasti hän oli nyt löytänyt perille, koska uutta soittoa ei päivän aikana kuulunut.

Lisäksi tänään odotteli kotona kirjattu kirjelähetys, joka piti hakea postista. Siellähän ne olivat eli tulevan kodin avaimet. Vielä kun se talokin toimitettaisiin muuttovalmiina ajallaan kuten Design-Talojen nettisivuilla mainostetaan.