Juuri kun olimme mielestämme saaneet pohjapiirroksen täydelliseksi, syntyi kalustesuunnittelun yhteydessä uusia parannusehdotuksia pohjapiirrokseen. Sulattelimme muutoksia viikonlopun yli ja lähetimme alkuviikosta sähköpostilla muutosehdotukset ja korjatun pohjakuvan DT:n edustajalle. Toivomme, että muutokset ehtisivät ajoissa piirtäjälle ja mukaan vielä ensimmäisiin luonnoksiin. Talomyyjämme ei ole vastannut sähköpostiin, joten odottelemme yhä jännityksellä, miten DT suhtautuu haluamiimme muutoksiin.

Suurin muutos oli vaatehuoneen poistaminen eteisestä, joka mahdollistaa liukuovikaapiston upottamisen MH4:n seinään. Pohdimme, että kunnon kaapistossa on enemmän säilytystilaa kuin minikokoisessa vaatehuoneessa. Tällä muutoksella saadaan myös hieman avaruutta eteiseen. Eteisen ja olohuoneen välisen seinän päähän rakennetaan pieni pätkä seinää, jolloin siihenkin saadaan laitettua upotetut kaapistot. Lisäksi joidenkin väliovien paikkaa on tarkennettu, jotta suunnitellut kiintokalusteet saadaan mahtumaan oikeisiin paikkoihin.


 

Kodinhoitohuoneen päätyyn haluamme rakentaa itse ison terassin/pation, joka pitäisi ottaa huomioon ainakin tonttikeskuksen ja seinätikkaisen sijoittelussa. Terassin suunnittelu on vielä hieman kesken, joten hyviä ehdotuksia siitä millainen terassista voisi tulla otetaan vastaan! Lisäksi pitäisi selvittää tarvitseeko terassin suunnitelmat olla valmiina jo rakennuslupavaiheessa, vai saako kattamattoman terassin rakentaa ilman lupia?