Tänään kalusteiden asennus jatkui keittiön alakaapeilla. Emäntä kävi raksalla viemässä työmiehille eväitä ja pesemässä kodinhoitohuoneen ja vessan lattiasta saumalaastit pois tulevien kaappien alta.

Evästauolla, kun silmäiltiin aikaansaannoksia, huomattiin että kaksi keittiön yläkaappia oli asennettu väärinpäin ja nyt ovet aukesivat hassuihin suuntiin. Kaapit vaihdettiin oikein päin ja vasta sitten huomattiin, että reunimmaiseen kaapin sivuseinään jäi ruuvin reiät näkyviin. Nyt pitäisi siis keksiä jotain millä peittää sekä kaapin ja seinän välissä oleva sentin levyinen rako, että kaapin sivussa olevat reiät. Ehkä hankimme Puustellilta kalustelevyä, jonka asennamme uudeksi sivuksi.

Kalustusprojekti eteni vessaan, jossa hämmennystä herätti vessan allaskaappi. Tuntuu siltä, että allas ei sovi kaappiin lainkaan. Allas istuu hyvin kaapin päälle vain siten, että kaappi on noin viisi senttiä irti takaseinästä. Tällöin kuitenkin kaapin ja seinän välinen rako olisi peitettävä jollain. Puustellin asennusohjeet ovat todella puutteelliset tällaisten yksityiskohtien suhteen. Yhtälailla eilen tuotti harmaita hiuksia liesituulettimen yläpuolisen kaapin asennus keittiössä, sillä senkään asennuksesta ei ollut mitään ohjetta.

Isät valvovat, kun Isäntä ruuvaa.

Keittiön yläkaappien vaihto.