Olimme eilen sopineet Itellan ajojärjestelijän kanssa, että kuski soittaa tuntia ennen kuin saapuu talolle, mutta kuten harmittavan usein aikaisemminkin on käynyt, tälläkin kertaa kuski soittaa talolta, että ollaankos me pian tulossa vastaanottamaan tavarat. Mutta koska olimme sopineet soitosta tuntia ennen toimitusta, sanoimme kuskille, että tulemme tunnin sisällä vastaanottamaan tavarat. Kuskit saivatkin pitää pitkän kaffepaussin sillä välin, kun me ajelimme rauhallisesti talolle. Kuskeille olikin varmaan ihan mukavaa levätä hetki, koska liukuovitoimitus oli ostettu sisäänkannettuna ja roudattavaa kamaa oli reilusti yli tuhat kiloa.

Isännän Isäkin saapui talolle, kun liukkarit oli lähes saatu kannettua sisälle. Heillä oli tarkoitus aloittaa heti komeroiden kasaus, mutta valitettavasti listaporukan jäljiltä talolla oli niin karmea siivo, että ennen kasauksen aloittamista piti talolla tehdä taas perusteellinen pikasiivous. Kun paikat olivat taas kuljettavassa kunnossa voitiin alkaa ihmettelemään kaappien kasausta. Valitettavasti ihmettelyksi meni, koska heti ensimmäisessä komerossa oli asennusreikien porausvirhe, joka esti kaapin asentamisen aivan kivutta. Hetken kirottuaan kalustetoimittajaa Isäntä ja hänen Isänsä siirtyivät toiseen kaapistoon, jossa asennusreiät olivat kohdallaan.

Valitettavasti tämäkään kaapisto ei aivan kivuttomasti kasaantunut. Aluksi he kasasivat kaapin rungon lattialla vaakatasossa melkein valmiiksi. Tarkoituksena oli tämän jälkeen nostaa kaappi paikoilleen mutta valitettavasti nopeasti kävi ilmi, että kaapin nostaminen pystyyn ei onnistu. Eli seuraava käsky työnjohtajalta oli, että runko puretaan uudelleen osiin ja kasataan suoraan pystyasentoon. Pienen taiston jälkeen kaapin runko olikin saatu omalle paikalleen, sille suunniteltuun koloon.