Iloiseksi yllätykseksi ihan oikea Nilan asentaja soitteli aamulla ja lupasi tulla asentamaan Nilanin kuntoon. Lisäksi iltapäivästä sähkömiehetkin soittivat, että he voisivat pitää ”käyttöönotto-opastuksen”. Opastus on todellakin aika kyseenalainen termi, koska siinä käytiin lähinnä läpi, että talossa on sulakkeita joita voi käännellä ja vikavirtasuojia, joita pitää kuulemma testata kuukauden välein tai takuu ei korvaa niitä, jos ne rikkoutuvat. Valitettavasti RG-talotekniikan sähkäreillä ei mitään hajua esimerkiksi Nilanin toiminnasta, josta olisimme oikeasti tarvinneet jotain koulutusta. Muuten täytyy kyllä nyt kehua sähkäreiden asiakaspalvelua, koska he olivat näin kasvotusten erittäin ystävällisiä ja asiakaspalveluhenkisiä. He saivat tällä reissulla kuitattua kaikki tähän asti löytyneet sähköreklamaatiot paitsi Nilanin asennuksen, josta heillä ei ollut siis mitään hajua. Tähän voisi kyllä RG-talotekniikan johtajat hieman kiinnittää huomiota, että heidän sähkäreille annettaisiin edes peruskoulutus Nilanin PILPiin. Tämä lämpöpumppu kuitenkin kuuluu ihan perusvalikoimaan Design-Taloilla ja käsittääkseni PILPin valinneita on kuitenkin jo jonkin verran.

RG:n sähkäreiden lähdettyä Isäntä päätti hieman itse opiskella Nilanin sielunelämää, mutta ihmetys oli suuri, kun lattioiden lämmitys ei lähtenytkään päälle, vaikka Nilanin asentaja oli aamulla käynyt laittamassa teknisessä tilassa piuhat mukamas oikein. Tässä alkaa tulemaan oikeasti kiire, että lämmitin saadaan toimintaan, koska huomiseksi on sovittu sekä kunnan kanssa muuttotarkastus, että DT:n myyjien kanssa talonäyttö. Eli heti huomenaamulla soittoa työpäällikölle, joka saa kutsua paikalle jonkun joka osaisi oikeasti laittaa Nilanin toimintaan.

Ilta kului rattoisasti talolla Isännän ja hänen Isänsä kasatessa liukuovikomeroita sekä tehdessä hieman siivousta, koska meillä on pieni epäilys, että talomyyjät eivät kauhean hyvin siivoa ennen näyttöä. Sinänsä meillä itsellä ei ole mitään muuta intressiä siivota talolla kuin se, että halusimme saada suurimmat hiekat ja kivet pois ennen näyttöä, etteivät talovieraat vahingoita asennettua laminaattia.