Aurinkoiseen lauantaiaamuun olimme sopineet toisen käynnin sisustusneuvojalle, jonka kanssa kävisimme vielä läpi meidän sisustusvalintoja. Edellisinä päivinä olemmekin ahkerasti miettineet vaihtoehtoja ja selailleet netistä erilaisia tapetti- ja kaakelimalleja. Kävimme myös hakemassa Puustellista kiintokalusteidemme pintamateriaalinäytteitä. Lisäksi olemme kokeilleet 3D:nä erilaisia tapettivaihtoehtoja asuntomme seiniin. Mennessämme sisustusneuvojalle  meillä olikin melkoinen lista muutoksia valintoihin, mitä olimme ensimmäisellä kerralla tehneet.

Ensimmäinen muutoksista oli lattialistojen vaihto tummista lattiansävyisistä valkoisiin. Halusimme, että jalkalistat noudattavat yhtenäistä linjaa ovi- ja ikkunapielilistojen kanssa. Lisäksi, kun suurin osa seinistä on kuitenkin vaalean sävyisiä valkoiset listat sulautuvat paremmin seinään. Päätimme myös vaihtaa khh:n, et:n ja wc:n kaapinovien sävyä paremmin muun sisustuksen musta-valko-harmaa -linjaan sopivammaksi. Myös tasojen sävy pitää miettiä uudelleen.

Vajaassa parissa tunnissa olimme saaneet kasaan suunnitelman, mitä erilaisia pintamateriaaleja meidän talossa tultaisiin käyttämään. Räikyviä värejä meidän pinnoissa ei juurikaan tulla näkemään vaan väritys on melkoisen musta, harmaa ja valkoinen. Melkein kaikki valinnat löysimme lopulta DT:n valikoimista ja ainoastaan pesuhuoneen tehostelaatta hommataan muualta. Vaikeinta valintojen tekeminen oli tapettien kohdalla, kun Isäntä tykkäsi yhdestä ja Emäntä toisesta kuosista ja usein oli vielä niin, että Emäntä ei voinut sietää lainkaan niitä kuoseja, joista Isäntä piti ja päinvastoin. Kompromisseja tehden ja sisustusneuvojan neuvoja noudattaen saimme kuitenkin molempia tyydyttävät valinnat tehtyä.

Tällä kertaa sisustusneuvoja kertoi rohkeammin oman mielipiteensä ja antoi hyviä neuvoja eri värisävyjä ja tapettikuoseja koskien. Kaiken kaikkiaan asioinnista sisustusneuvojan kanssa jäi todella hyvät fiilikset. Ehkä uskalsimme myös tehdä hieman rohkeampia valintoja, kun ammattilainen oli tukemassa päätöksentekoa.

 

Lattialaminaatti  (468_Tammi_Prestige)

 

Maalatut seinät Tikkurila G500 Bungalow

 

MH1 tehostetapetti

 

MH4 tehostetapetti

 

OH tehostetapetti

 

ET tehostetapetti

 

ET laattalattia (khh, wc, pe ja s saman sävyistä, mutta pienempää lattialaattaa)

 

Keittiö välitilalaatta

 

WC välitilalaatta

 

WC tehostetapetti

 

PH valkoinen kiiltävä 25x40 laatta sekä tehosteena mosaiikkiraita.