Mitäpä sitä aurinkoisena sunnuntaipäivä tekisikään? Onneksi talonrakennuttajalla on aina vaihtoehto – siivoamista raksalla riittää aina. Isäntä viettikin noin neljä tuntia pölyn ympäröimänä hengityssuojan kanssa lattioita lakaisten ja roskia kanniskellen. Nyt talon sisällä näyttää taas vähän siistimmältä. Pölyn määrä on aivan valtava ja luultavasti tulee lisääntymään, kun seinien tasoittaminen ja hiominen pääsevät vauhtiin. Mitenkähän tämän kaiken pölyn saa pois ennen muuttoa? Luultavasti imuroimalla ja pyyhkimällä kostealla joka huoneesta seinät, lattiat ja katot lukuisia kertoja.

Vieläkin löytyi muutama uusi reklamoitava kohta vanhojen lisäksi, joten pesuhuoneen paneelikatto ei suinkaan ole ainoa asia reklamaatiolistalla. Vieläkään kaikkien terassien pilareita ei ollut kiinnitetty anturaan, vaikka tämä piti jo kertaalleen hoitaa. Päätyluukusta puuttuu tuulihaka. Eteisen katosta oli jostain syystä jätetty yksi paneeli kiinnittämättä. Kyseinen paneeli oli kyllä sahattu, koska se lattialla komeili, mutta olisiko kirvesmiehiltä naulat loppuneet vai miksei lautaa ollut kiinnitetty kattoon. Autotallin oven reunatiiviste oli rikki, aivan kuin joku olisi sitä mattopuukolla jossain vaiheessa leikannut. Toivotaan, että tämän reklamaatiolistan Design-Talo hoitaa yhtä mallikkaasti kuin edellisen reklamaatiolistan. Kuten jo aikaisemmin mainitsimme meidän mielestä virheet ovat hyväksyttäviä, mikäli ne hoidetaan riittävän nopeasti ja asiallisesti kuntoon. Kaikki tuotantotaloutta lukeneet myös tietävät vanhan sanonnan, että ”laatu ei maksa mitään, mutta laaduttomuus sitäkin enemmän”.

Tässä vähän kuvakoostetta siivoamisen jälkeen. Ilmassa leijuva pöly tekee kuvista usvaisia. Alla eteisestä näkymä olohuoneeseen päin.

Olohuoneesta eteiseen

Eteisen liukuovikomeroiden paikka.

Eteisen toinen seinä sekä MH4.

Olohuone
 

Tässä olisi vähän lukijoiden pyynnöstä ulkokuvia. Alla kuva talon etupuolelta.

Tässä talon takapuoli.

Autotallin puoleinen pääty.

Vilpolan puoleinen pääty.

Vilpolan terassin alta.