Isäntä jatkoi tänään Isänsä kanssa omien johdotusten tekoa. Myös Emäntä piipahti raksalla omien vanhempiensa kanssa katsomassa töiden edistymistä. Jos joku lukijoista ihmettelee Emännän laiskuutta rakennushommien suhteen, niin paljastettakoon lukijoille, että Emäntä on viime aikoina keskittynyt vatsan kasvattamiseen. Perheenlisäyksen laskettu aika osuu toukokuun alkuun samalle viikolle, kun talon pitäisi valmistua. Nyt tässä jännitetäänkin ehditäänkö uuteen kotiin muuttaa ennen uuden asukkaan syntymää. Olisimme kovasti mielissämme, jos talo valmistuisi muutaman viikon etuajassa ja ainakin vielä tämä toive tuntuu mahdolliselta.

Kuluneen viikon ohjelmassa on ollut myös huonekalukauppojen kiertelyä. Uusi sohva ja ruokapöytä tuoleineen on ainakin hankintalistalla. Monilla huonekalukaupoilla toimitusajat vaihtelivat 8-10 viikkoon, joten nyt olisi juuri oikea hetki tilata huonekalut uuteen kotiin.

Tänään työmaalle ilmestyi yllättäen myös kovasti odotettuja työmiehiä tekemään läpiviennit katolle ja asentamaan kattopellit vilpolan katolle. He jäivät ahkeroimaan katolle, kun Isäntä lähti isänsä kanssa kotia kohti.