Aamusti Isäntä ja meidän molempien Isät lähtivät talolle tarkoituksenaan vetää omat sähkövedot.  Päästyämme talolle, siellä olikin yllättävän koleaa, koska 9 kW:n lämmittimen ylilämpösuoja oli lauennut. Onneksi talomme oli pitänyt lämpöä sen verran hyvin, että sisällä lämpötila oli kuitenkin melkein 10 astetta. 

Varsinaiset voimasähköt eli pistorasiat, valot ja ohjaukset hoitaa DT:n sähkärit, mutta itse vetelemme hälytinlaitteistolle tarvittavat vedot, joitain led-valopisteitä ja muutamia muita varauksia tulevaisuuteen. Tässä vaiheessa emme vedä johtoja suoraan vaan asennamme vain tarvittavat rasiat ja putket, jolloin johdotustyö voidaan tehdä rauhassa ilman kiirettä ja lisäksi jos suunnitelmat muuttuvat voidaan johdotuksia putkien avulla helposti muuttaa. Tarkoituksena on, että omat vedot ovat heikkoa sähköä (12 V), jota syötetään teknisestä tilasta räkkikaapista. Kuten arvata saattoi ei putkitusurakka ollutkaan mikään ihan muutaman tunnin ponnistus, vaan meiltä menikin lähes työpäivän verran aikaa ja silti hommia jäi vielä reilusti viikonlopulle. Iltapäivästä talolla näyttikin siltä kuin siellä olisi sähkärit jo käyneet, kun katossa ja seinillä risteili valtoimenaan sähköputkia.

Saimme tänään myös ensi makua yön aikana ylitsemme menevästä myrskyrintamasta. Asentaessamme putkia, kuului autotallista yhtäkkiä hirmuinen ääni, kun autotallin oven kohdalle pystytetty väliaikainen styroksiseinä rikkoutui ulkona riehuvan tuuleen vaikutuksesta. Melko nopeasti saimme kuitenkin rakennettua uuden entistä ehomman styroksiseinän tallin oven kohdalle. Seinän murtumisesta viisastuneen tuimme uuden seinän muutamilla puurimoilla, jotta vahinko ei pääsisi toistumaan. Onneksi satuimme olemaan paikalla, kun seinä murtui, joten vahingot jäivät todella pieniksi.

Lisäksi päivän erikoisuutena mainittakoon, että iloiseksi yllätykseksi katon tekijät olivat aamusti harjaamassa katoltamme lunta. Emme olleet ollenkaan odottaneet heitä näin pyhäpäivänä, mutta hyvä, että tulivat, koska huomiseksi on luvattu todella ikävää säätä. Iltapäivästä katontekijät olivat saaneet noin kolme neljäsosaa katosta pellitettyä ja he tulisivat huomenna tekemään katon valmiiksi. Tosin pieni takaisku oli, että heiltä puuttui kattoläpivientien paikkaa osoittava piirustus, koska he olivat olettaneet sen olevan työmaalla. Yhdessä yritimme etsiä sellaista kuvaa, jossa läpivientien paikat olisi ilmoitettu, mutta emme löytäneet. Täytyy toivoa, että he huomenna saavat kuvat jostain, jotta myös kattoläpiviennit tulisivat kerralla kuntoon. He puhuivat jotain, että jos niitä ei nyt tehdä niin ne voitaisiin tehdä vasta keväällä, mutta tämä jäi jotenkin epäselväksi... Tarkkaillaan siis tilannetta ja puututaan asiaan jos asia niin vaatii.