Aamulla Isäntä soittelikin Design-Talotekniikan suuntaan ja vaati saada selvityksen, miksi IV-koneen säädin on asennusohjeiden vastaisessa paikassa. Puhelimessa selvisi, että heillä on vain tapana, että IV-koneen säädin sijaitsee kodinhoitohuoneessa, eikä siirto sen takia onnistu. Tästä ”riemastuneena” Isäntä selitti, että IV-koneen säätimen on parasta siirtyä asennusohjeiden suosittamaan paikkaan tai emme tulisi hyväksymään asennusta. Puhelimeen vastannut henkilö lupasi pitää pikapalaverin ja soitella takaisin. Vähän ajan kuluttua hän soittelikin, että säätimen siirto tullaan kirjaamaan sähkökuviin, eli kaikki hyvin tähän mennessä, mutta täytyy pitää silmät tarkkana, että säädin oikeastikin asennetaan oikeaan paikkaan.

Illalla Isäntä suuntasi raksalle asentamaan Isänsä varastoista löytynyttä puhallinta saunan ikkunaan, koska huomenna olisi vuorossa lattianvalu. Puhaltimella olisi tarkoitus saada tuuletettua sisätiloja tehokkaasti valun jälkeen, jotta saamme ilmankosteuden hallintaan mahdollisimman nopeasti. Samalla tuli tehtyä myös lattialämmitysputkien kuvaus ja yleistä ihmettelyä. Lisäksi hän oli huomannut, että nyt autotallin ja asuinhuoneiston laattakatkokin oli valmis eli nyt lattiavalajat voisivat tulla.

Tuuletin asennettuna saunan ikkunaan.

Laattakatko autotallin kohdalla.

Lattialämmitysputkia

Lisäksi saimme tänään vastauksen DT:n laskussa olevaan virheelliseen riviin. Kaikki alkoi noin pari kuukautta sitten, kun huomasimme DT:n Extranetissä muutoksen, jossa sanottiin, että meille on piirretty radonputkikuvat hintaan 100€. Ongelmana oli, että emme koskaan olleet tilanneet radonputkikuvia, koska putki asennettiin maaurakoitsijan toimesta. Saimme tämän asian mielestämme aikanaan selvitettyä lukuisilla sähköposteilla, mutta kuitenkin laskun saavuttua siinä veloitettiin radonkuvista, joita ei siis pitänyt koskaan meille tulla. Tänään vihdoin saimme vahvistuksen, jossa sanottiin, että radonputkikuvista ei tarvitse maksaa. Sinänsä summa on erittäin pieni, mutta vaivaa tämäntapaiset sekaannukset aiheuttavat. Tämänkin pienen asian hoitoon meni lukuisia sähköposteja (yhteensä noin kymmenen, joista puolet omia) ja lisäksi meidän piti postittaa väärin toimitetut radonkuvat takaisin Design-Talotekniikalle.