Extranetin mukaan sisustustavaroiden piti saapua jo kuukausi sitten, mutta eipä ole vielä näkynyt. Sinänsä hyvä, koska sisustustarvikkeet olisi olleet tähän asti vain työmiesten tiellä. Nyt niille kuitenkin alkaisi olla tarvetta, kun tasoitus ja pohjamaalaus ovat edenneet niin hyvin.

Viime viikon perjantaina DT:n sisustusvalintavastaava soitteli Isännälle ja kyseli, miten olemme ajatelleet vessan välitilalaatoituksen oikein menevän. Isäntä lähetti sisustusvastaavalle 3D-kuvan vessasta sähköpostilla asian selventämiseksi. Saman päivän aikana Extranettiin olikin jo ilmestynyt laskelma sisustusvalinnoista aiheutuvista lisäkustannuksista, jotka yllättivät kohtuullisuudellaan. Emäntä hieman ihmetteli Extranettiä lukiessaan, miksi vessan välitilalaatta oli lisähintaista, mutta keittiön välitilalaatasta ei ollut mainintaa vaikka keittiöön oli tulossa samaa laattaa kuin vessaan. Sunnuntaina Emäntä viimein sai itseään niskasta kiinni ja täytti projektin tietoja Pientalon päiväkirjaan. Sisustusvalintoja Extranetistä kopioidessaan Emäntä viimein bongasi virheen sisustusvalinnoissa. Keittiöön oli ilmoitettu laattavalinnaksi Magnet ruskea, joka oli perusvalikoimaan kuuluva laatta vaikka laatta olisi pitänyt olla lisähintainen Magnet mosaiikki ruskea. Tämä inhimillinen erehdys oli lähtöisin sisustussuunnittelijan tekemästä sisustusmateriaalilistauksesta, josta olimme suoraan kopioineet valinnat extranettiin.

Lähetimme heti sähköpostia DT:n sisustusvalintavastaavalle ja onneksi laatan muuttaminen onnistui vielä. Samalla lähetimme hänelle 3D-kuvat keittiöstä, sillä meille tulee enemmän välitilalaatoitusta kuin on perusmallin Piippolassa.


 

 

Tänään kuljetusfirman ajojärjestelijä soitti Isännälle ja kertoi, että sisustustarvikkeiden pitäisi saapua huomenna klo 11-14 raksalle. Sovittiin, että kuski soittaa vähintään tuntia ennen toimitusta, jotta Isäntä ehtii ajaa kesken työpäivän raksalle kantamaan tavarat heti sisälle.